2020 Jubileumjaar voor Fotogroep Kromme rijn
Dit jaar bestaan wij 50 jaar, een mijlpaal die we niet zomaar voorbij laten gaan.  Naast een expositie in het gildehuis te Leersum, geven we ook een fotoboek uit. Hierin worden van alle leden de twee meest bijzondere foto's geplaatst. 
Expositie 
Van 5 tot 30 september exposeert Fotogroep Kromme Rijn in het kader van het 50-jarig jubileum. De opening vindt plaats op zaterdag 5 september, vanaf 16:00 uur. De toegang is dan beperkt tot de genodigden. Daarna is de expositie geopend  op vrijdag t/m zondag van 14:00 - 16:30 uur. Locatie: Kerkplein 10, Leersum.
2020 Bondsfotowedstrijd
De ingezonden foto's van onze fotogroep zijn gepubliceerd op de wedstrijdenpagina.
Expositie
Een van de FKR-leden, Chris de Gier exposeert in het dienstencentrum in Cothen vijftig jaar fotowerk; analoog en digitaal. De expositie bestaat uit achtendertig werken. De openingsmomenten zijn op werkdagen van 8:30 tot 17:30 uur. Zaterdag, zondag en feestdagen gesloten.  Einddatum van de expositie is twee oktober a.s. 
Adres expositie: Dienstencentrum aan de Van Beeck Calkoenstraat 27a in Cothen, bij de parkeerplaats van het Dorpshuis.
WEDSTRIJD FOTOBOND
Binnenkort start de Fotobond met de wedstrijd : Open Foto Cup met als thema "Vrijheid". De wedstrijd is opengesteld voor leden en niet-leden van de fotobond. Meer informatie op deze pagina: Wedstrijd Fotobond
Back to Top