2021 Een nieuw jaar
Afgelopen jaar bestond onze fotogroep 50 jaar, een mijlpaal die we niet zomaar voorbij lieten gaan.  Door de Corona pandemie waren we genoodzaakt een alternatieve wijze van fotobespreker te starten. Kijk eens op de feedbackpagina's ledenfoto's.​​​​​​​
Expositie
Vanaf zaterdag 10 april 2021 exposeert Fotogroep Kromme Rijn met de jubileumfoto's.
Adres expositie: Dienstencentrum aan de Van Beeck Calkoenstraat 27a in Cothen, bij de parkeerplaats van het Dorpshuis.
Wim Keetbaas bmk-er!
Wim Keetbaas heeft de titel “bondsmeester klasse" (BMK) behaald van de Fotobond. Deze erkenning komt niet zo maar uit de lucht vallen, want Wim timmerde al behoorlijk aan de weg bij verschillende fotowedstrijden.  Wim behoorde de afgelopen jaren tot de top vijf bij de afdelingswedstrijd “5 met samenhang” en ook in landelijke verband haalde Wim zilver bij Foto Individueel van de Fotobond in 2020. 
Een deel van de BMK serie “Verborgen aanwezigheid” scoorde ook hoog bij Salon Foto Nationaal 2020. Een paar zinnen uit jury rapport: “De jury waardeerde de verwarring die de fotograaf schept met deze foto’s. Steeds nieuwe beelden in grimmig zwart/wit. Abstracte beelden waar geen verhaal van te maken is, tekens van de wereld die verborgen blijft. Een serie die anders is vanwege de durf om ongebaande wegen te verkennen.”
De 16 foto’s op basis waarvan Wim de BMK titel heeft veroverd staan hiernaast.
Het FKR bestuur feliciteert Wim van harte met deze behaalde titel.

Back to Top