Eerste bijeenkomst nieuwe seizoen
Het nieuwe seizoen startte op vrijdag 2 september in ons clubhuis te Leersum. Zoals gebruikelijk toonden we elkaar vakantiefoto's en habben we een gezellige en boeiende avond! 
Nieuwe leden 
Geïnteresseerden in een lidmaatschap van onze vereniging zijn van harte welkom. Als je eens een fotobespreekavond wilt meemaken, laat dat dan even weten d.m.v. het contactformulier.
Foto's van de leden
Van ons nieuwe FKR-lid, Patty zijn  foto's op haar persoonlijke FKR-pagina geplaatst.
Expositie
Fotogroep Kromme Rijn exposeert met een nieuwe serie foto's in het Dienstencentrum in Cothen.
Adres expositie: Dienstencentrum aan de Van Beeck Calkoenstraat 27a in Cothen, bij de parkeerplaats van het Dorpshuis.
Wim Keetbaas bmk-er!
Wim Keetbaas heeft de titel “bondsmeester klasse" (BMK) behaald van de Fotobond. Deze erkenning komt niet zo maar uit de lucht vallen, want Wim timmerde al behoorlijk aan de weg bij verschillende fotowedstrijden.  Wim behoorde de afgelopen jaren tot de top vijf bij de afdelingswedstrijd “5 met samenhang” en ook in landelijke verband haalde Wim zilver bij Foto Individueel van de Fotobond in 2020. 
Een deel van de BMK serie “Verborgen aanwezigheid” scoorde ook hoog bij Salon Foto Nationaal 2020. Een paar zinnen uit jury rapport: “De jury waardeerde de verwarring die de fotograaf schept met deze foto’s. Steeds nieuwe beelden in grimmig zwart/wit. Abstracte beelden waar geen verhaal van te maken is, tekens van de wereld die verborgen blijft. Een serie die anders is vanwege de durf om ongebaande wegen te verkennen.”
De 16 foto’s op basis waarvan Wim de BMK titel heeft veroverd staan hiernaast.
Het FKR bestuur feliciteert Wim van harte met deze behaalde titel.

Back to Top